Hallo allen, hierbij een korte update met waar we als vereniging van Zeeuwse koks achter de schermen mee bezig zijn.

Het zomerseizoen ligt alweer enige tijd achter de rug, en voor velen is het daarna nog lekker druk gebleven. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij als bestuur daardoor stil hebben gestaan met de vereniging.

Integendeel; Zoals jullie al hebben gezien zijn wij druk bezig aan de vernieuwde website. Het is voor ons dus een uitdaging met als doel een frisse up-to-date website te hebben. Deze blijven we ook steeds aanvullen met nieuwe info zoals verslagen van de excursies, de agenda met komende excursies, een voorstelronde van de leden zelf en nog veel meer…..

We kunnen alvast een kleine teaser geven met de excursies die op de planning staan voor het aankomende verenigingsseizoen 2022-2023. Er zijn al diverse gesprekken geweest en diverse partijen hebben al toegezegd dat ze ons graag willen ontvangen.

Op dinsdag 22 november zijn we uitgenodigd bij het Scalda te Middelburg. Hier krijgen we tekst en uitleg over de nieuwe manier van lesgeven en mogen we de nieuwe keuken bewonderen. Het is immers voor een iedereen belangrijk is om te zien hoe onze toekomstige collega’s worden opgeleid.

De volgende bedrijven staan ook op het programma: Coppertcress, een workshop met de Yakiniku o.l.v. Peter van Loenen, Dutch Bargain en Hoeve Rapenburg. Er lopen nog wat gespreken dus de lijst wordt alleen maar groter. Houd de agenda in de gaten zodat jullie weten wanneer de excursies gaan plaatsvinden, en wie weet zien we jullie op 1 van deze dagen.

Ook zien we graag dat er nieuwe leden bij komen, dus als je lid wilt worden of je weet iemand die interesse heeft horen wij het graag.

Voor nu rest mij om jullie te groeten en graag tot ziens bij de volgende excursie

Met culinaire groet, het bestuur