Rouven Bohg

Woonachtig in het wonderschone Kamperland samen met mijn vrouw, 2 honden en 4 katten. Sinds mijn veertiende jaar ben ik werkzaam in de horeca. Na de hotelschool in Middelburg succesvol te hebben afgerond ben ik professioneel in de horeca gaan werken. Eerst in de bediening om later in de keuken te gaan bij the Londoner in Goes, dat was in 1997. Uiteindelijk via de Poort van Zeeland in Oosterland, Beachclub Perry’s in Scharendijke, naar de Jagklub in Kamperland om in 2012 als Chef kok aan de slag te gaan bij brasserie/restaurant Stelleplas in Heinkenszand.

Wij koken daar wat we leuk vinden. Het is een internationale kaart van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans, van Zeeuws tot Europees. We wisselen zo’n 3x per jaar van kaart en werken graag met producten buiten de kaart om.

In mijn vrije tijd rijd ik graag motor, lekker de wind op mijn kop nergens aan denken. Uiteraard horen de nodige culinaire stops erbij.

Ik ben sinds 2007 lid van de vereniging van Zeeuwse koks. De reden hiervoor was dat ik graag met vakidioten omga om iedere keer weer iets nieuws te leren. Het bijblijven van nieuwe trends. Hoe doen mijn collega’s het en waarom? Uiteraard hoort hier een stuk gezelligheid bij onder het genot van een hapje en een drankje. Ik raad eenieder aan die in de professionele keuken werkt om lid te worden van de vereniging van Zeeuwse koks om deel te nemen aan workshops, excursies en een hoop lol.