Martijn van de Walle

Ik ben Martijn van de Walle en al een aantal jaren lid van de V.Z.K.

De horeca zit in mijn bloed en ben ook al na mijn opleiding direct in het vak gerold wat ik nog steeds met plezier uitoefen.

Na mijn opleiding heb ik in verschillende bedrijven gewerkt toen ik besloot om freelance te worden (2009) en heb tot 2013 verschillende bedrijven geholpen, workshops gegeven en privé diners gegeven waar ik mijzelf verder heb ontwikkeld en ook de liefde voor de Japanse keuken in begonnen en ik me verdiept heb in het maken van sushi en workshops.
Eind 2012 ben ik benaderd om als freelance te kijken bij restaurant Mondriaan omdat het niet goed ging en daar is uitgekomen dat ik deze zaak heb overgenomen met mijn toenmalige compagnon en we opende onze deur in maart 2013 onder een nieuwe naam en concept de visbar in 2017 was de verleiding te groot om nog een nieuwe zaak op te zetten in Domburg (de boterkapel) vernoemd naar de kleine steegje waar het restaurant zit.

In 2019 heb ik mijn compagnon uitgekocht en de boterkapel overgedaan aan de chef-kok die er werkte en me weer volledig kon richten op de visbar waar ik nog steeds met plezier werk en onderneem.