de winnende schotels 2015

image_00025
Corjan Hoogerheide
Surf en turf in t kwadraat, gegrilde Hollandse haan en coquille, gebakken lamshaasje en tartaar van mesheft. voorjaarsgroenten, gefrituurde en gestoofde Bosui, gegrilde, gekookte en gefrituurde Anabel aardappel, gegrilde min venkel en cogolles, gestoofde zilver ui en mini boswortel, saus van citroen-thijm, af gegarneerd met tempura van mint en citroenthijm blaadjes, viooltjes en boragekers

image_00052
Marco Adriaanse
Tataki van tonijn, Orieëntal roast van kalfsentrecote, Atjar van voorjaarsgroenten, Vinaigrette van sesame & Soy, Crème fraîche met mierikswortel en Mayo van koriander & look

image_00060
Wim van Dalen
Gegrilde kalfsentrecote met albacore tonijn wasabi cavi-art en in jalapeno/gingervinaigrette gesmoorde kokkels
Met een cremefraiche van schaaldieren
Voorjaarsgroenten zoals in rode biet gegaarde zilveruitjes, meiknol, minibospeen en courgette.
Puree van truffelaardappel.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *