uitnodiging wedstrijd voor de leden van de vzk

Uitnodiging voor de wedstrijd
“Geit”
Ook dit jaar op 11 februari, organiseert de VZK in samenwerking met de Sligro en Unilever weer de wedstrijd om de vzkunileverfoodsolutionbokaal
Dit keer willen we het heel anders aanpakken in navolging van de afgelopen jaren. De wedstrijd heeft het thema Geit, het wordt een hoofdgerecht en dit keer zal er alá minute worden gekookt.
Zoals de afgelopen jaren zal er weer een wijn/spijs combinatie gemaakt worden. Er is voor dat je begint met koken de ruimte om de wijnen (10 stuks) te proeven en de juiste combinatie te maken. Bij gelijke eindstand om de eerst plaats is de wijn/spijscombinatie doorslaggevend.
Ook zal er weer een uitleg en een naam van het gerecht bij vermeld moeten worden. Dit alles wordt weer beoordeeld, er moeten 2 borden worden gemaakt 1 voor de jury en 1 voor de showtafel. Maximaal 45 minuten voor het koken (er is een klok aanwezig). Er staan telkens 3 koks te gelijk te koken op een nieuw te maken kookpodium.
In de bijlage zit ook het juryrapport let dus op de punten
De Jury bestaat uit Pascal van Loon,Albert Tielemans en Guido van der Heijden
Voor de materiaal lijst die aanwezig is zie de bijlage (steel- en bakpannen zelf meenemen)
De lijst met ingrediënten waar je uit kan kiezen is ook toegevoegd hier krijg je ruim de tijd voor om alles te pakken in een markt opstelling
Er komt een bord met de deelnemers en waar iedereen werkt.(graag je juiste gegevens melden bij het bestuur).
Eventueel kan en mag je het bedrijf waar je werkt promoten op één van de tafels van de vers partners.

Laat uw antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.