activiteiten afgelopen jaar

jaarvergadering
tijdens de jaarvergadering de presentatie van onze nieuwe hoofdsponsor WOD
hier werden net op tijd (11:30) onze nieuwe koksbuizen gebracht.
Voorzien van onze logos
onder het genot van een glas wijn kregen we een echte workshop sushi
maken door japans restaurant Konichiwa uit Goes/Middelburg

W&G
rondleiding in bedrijf van W&G in Best met masterclass wild
we mochten een eend en een haas schoonmaken.
en kregen een proef om zoveel mogelijk wildproducten te herkennen.

wedstrijd
in de Sligrovestiging in Vlissingen onze jaarlijkse wedstrijd met thema Kaas.
doordat er weinig deelnemers waren van onze VZK vereniging is het koksgilde
uitgenodigd om enkele deelnemers aan de wedstrijd toe te voegen.
de Winnaar Kim van de Hiele komt natuurlijk uit de VZK zodat de bokaal in
de vereniging blijft.
mooie gerechten werden gepresenteerd en ook het kookpodium waar om de
beurt door verschillende leden werd gekookt was een succes

horecabeurs Goes
ook dit jaar konden we weer onze kunsten vertonen op de horecabeurs op
het plein van de WOD onze hoofdsponsor. In totaal hebben we met
9 personen hapjes verzorgd dit was een groot succes en we hebben met
elkaar ruim 2000 hapjes gemaakt in 3 dagen tijd.

Rotterdam
rondleiding bij smit zeevis en een kleine proeverij van producten ook
kregen we een uitleg over het flyschoot vissen van een van de boten waar
smit zeevis zaken mee doet een verantwoorde manier van vissen om
de kleine vissen niet mee te vissen maar in de zee te houden doordat ze niet
in de netten belanden. hierna met een taxi-boot naar Ivy het|restaurant van
Francois Geurts hier werd een mooi 3 gangen lunch geserveerd met een
Misschien iets te duur glas champagne vooraf.

web site
vanaf begin dit seizoen waren we bezig met de voorbereidingen voor onze
nieuwe website deze is nu online en woord bijgehouden door Anco.

jaarsafluiting
dit jaar zijn we weer eens gaan vissen op de Oosteschelde met de Desire
van de familie zoetewij er werd gelukkig door iedereen vis gevangen niet veel
of grote vis maar ze waren ook niet ondermaats.
richting stelleplas (Heinkenszand) waar Rouven de chef-kok is, hier was de
afluiting van het verenigingsjaarmet een gezellige BBQ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *