Rouven Bohg

Mijn naam is Rouven Bohg.

Getrouwd met Evelien en samen hebben we 1 dochter Rouanne.
Hobby’s zijn behalve koken, Motoren en auto’s zowel het sleutelen hieraan alsmede toeren, dan gaat de voorkeur uit naar toeren met de één van de BMW’s.

Na afronding van de middelbare hotelschool Delta college in Middelburg ben ik bij Port Zélande in de bediening terecht gekomen. Hier ik ik een jaar gewerkt totdat mijn schoonzus een eetcafé, the Londoner, in Goes heeft overgenomen. Hier is mijn professionele carrière begonnen in de keuken. Hierna gewerkt bij de Poort van Zeeland te Oosterland. Een zeer leuke en leerzame tijd gehad in de keuken. Alleen de eigenaresse was een merkwaardig persoon. Ze had onder andere smetvrees, eten moest gekookt worden in spa blauw. Ze at alleen maar macro biologische geteelde producten, maar 1x in de week varkenshaas saté ZONDER knoflook. Dankzij haar ben ik een paar jaar uit de horeca geweest.
Ik ben een paar jaar vertegenwoordiger geweest bij een aantal bedrijven,maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en ben weer terug gegaan in de keuken. Dit keer bij Beachclub Perry’s te Scharendijke. Dit met veel plezier gedaan voor zo’n 6 jaar, maar het laatste 1/2 jaar was wat moeizaam dus ben ik gegaan naar een nieuwe uitdaging. Dit werd de Jagklub in Kamperland. Helaas werd het hier steeds minder druk en heb besloten bij mijn huidige keuken te werken en dat is brasserie/restaurant de Stelleplas in Heinkenzand.

Ik ben nu zo’n 5 jaar lid van de vereniging en dit bevalt mij erg goed. Een zeer goede en leuke sfeer, interessante excursies, leuke workshops en spannende kookwedstrijden. Sinds oktober 2014 voorzitter van de vereniging en hoop dit voorlopig te blijven.
Samen met het bestuur blijven we zoeken naar interessante bedrijven en leuke restaurants om nieuwe ideeën op te doen.

Laat uw antwoord achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.